Alla inlägg den 13 augusti 2008

Av Babbelmoster - 13 augusti 2008 16:54

Kan inte förstå att jag känner mig så trött ... antagligen vädret som påverkar kroppen. Har dessutom jädrans värk idag. Har varit igenmulet precis hela dagen ... dimma i morse som jag skrev om, sen mitt på dagen började regnet falla och det ordentligt också! Det regnar fortfarande och är genomgrått och dystert ute. Fick tända lamporna inomhus redan efter 14-tiden.

I kväll skall många ljuslyktor bli tända när jag sitter och ser på tv. Mysigt ...

Tänk om man hade haft en braskamin - då hade jag verkligen gjort upp en härlig brasa och suttit på golvet framför och bara myst till lite.

Min armar och armbågen - den högra - värker så det är inte klokt - borde verkligen inte sitta här och skriva ... men vad gör man - det är ju mitt stora intresse bloggen. Jag får väl lida då med lite obehaglig värk!

Håller på att ha så jädrans långa naglar ... så det är nästan så dom är i vägen när jag skall skriva! Brukar ha långa naglar på sommaren och måla dom, vinterhalvåret klipps dom korta och inget nagellack alls! Men däremot ALLTID på tånaglarna ... i hela mitt vuxna liv har jag ALLTID haft nagellack på tånaglarna. Det har blivit ett måste helt klart.

Tittar på klockan och ser att den är strax före 17 - trodde faktiskt den var snart 18! Man blir allt lurad av mörkret som håller på att falla utanför fönstren.

Har beställt två paket idag. Ett från Homeshop och ett från Sparköp. Bland annat olika sorters solcellslampor som jag skall ha ute förstås! Och så en "fusk minkpälsfilt" och en fönsterlampa också. Skall bli spännande att få dessa två paket.

Tror jag snart skall hoppa in i duschen och sen koka lite te och dricka ... bara för att få lite skön värme inombords. Sitta och kura under filten i tvsoffan och glo på OS.

Av Babbelmoster - 13 augusti 2008 16:42

Har suttit och ändrat flera gånger här på färger och bakgrundsbild. Tror jag är nöjd så länge med "stenarna". Gillar ju stenar och vatten ... så det får bli så då ett tag.

Vad tycker ni andra om utseendet på min blogg???

Svara ärligt nu hörrni!


Av Babbelmoster - 13 augusti 2008 05:38

... ojoj vilken dimma jag har idag, redan i natt när jag var upp strax före halv två ... hade dimman lagt sig som en blöt filt över allt! Det är riktigt Londongrått ute ... nästan +14 grader - tung luft.



Sovit så där i natt ... svårt att somna ... vaknade som sagt var före halv två - mannen hade då just kommit hem från sitt jobb. Vi surrade ett tag och jag hade världens huvudvärk då. Hade väl somnat hårt när jag väl somnade kan jag tro!

Tog precis nu en slurk kaffe!

For hit på jobbet 5.10 ... jag blir bara tidigare och tidigare. Inte klokt alltså.

Jag lyssnar på OS här i mitt kontor - det är simning och denna amerikan Phelbs är fenomenal måste jag säga. Han är på jakt efter sitt 5:e guld nu hör jag och det tar han säkert som amen i kyrkan!

Jag hoppas ni andra sovit gott och sover ännu ... vi brukar ju inte vara så många vakna den här tiden här på bloggen!

Önskar er alla en toppenbra dag!

PS. han tog sitt 5:e guld precis nu! Grattis får man ju säga. DS

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards