Alla inlägg den 7 maj 2008

Av Babbelmoster - 7 maj 2008 16:35

Här kommer ett jäkligt ynkligt livstecken från mig ... jag är en skugga av mitt forna jag! Har djävulskt ont i ryggen, var till slut tvungen att gå hem kring 10.30 idag från jobbet, det gick inte att sitta, stå eller gå. Det var ett helt företag om jag skulle ner på min stol och lika jobbigt när jag skulle resa mig upp. Det gick i ultrarapid när jag gick i korridoren. Det var knappt så jag tog mig upp till bilen på parkeringen och sen in i bilen och att trycka ner kopplingen och växla - fy fan säger jag!!! Folk som aldrig haft så här i ryggen kan aldrig föreställa sig smärtan man upplever.

Jag var tvungen att lägga mig när jag kom hem och har varit i den ställningen nästan hela dagen - varit uppe och traskat runt i huset ett tag och suttit - men att sitta är hemskt! Linement har smorts in där det onda känns och tabletter har tagits för att dämpa smärtan.

Ett helt jäkla företag att lägga sig i sängen också och att sen försöka ta sig upp ... men nästan värre när man skall ner i sängen.

Jag hade ju så stort tänkt att gå en runda runt kvarteret - men inte en chans att jag skulle ha kunnat göra det! Har nästan ingen kraft i vänstra benet - det känns som om det bara vill vika sig och det skakar så fort jag sätter ner foten mot golvet!

Ja ni hör vilken usling jag är till kvinna just nu!!! Men man får trösta sig med att det förhoppningsvis går över - det finns det som är värre!!!

Av Babbelmoster - 7 maj 2008 09:29

Som tur var så hade jag ju tid hos min sjukgymnast i morse. Fick ju ryggskott när jag skulle klä på mig i morse! Fick min behandling med värme och hon lärde mig hur jag skulle ta mig upp från sittande ställning - utan att belasta ryggen allt för mycket. Hon lärde mig också hur jag skulle göra om jag hostar eller nyser - titta upp i taket sa hon! Det är ju frågan om man hinner förstås. Sen skulle jag få komma oftare till sjukgymnasten. Stränga order om att inte träna med pilatesbollen på tre dagar cirkus ... promenera sa hon är bra ... dessutom frågade hon om jag hade möjlighet att lägga mig på jobbet under dagen och sträcka ut ryggen. Vi har ju ett vilorum förstås här ... men nog sjukskriver jag mig hellre då än att gå och lägga mig på jobbet! Hon menade att jag var tvungen att lägga mig ett par gånger i 10-15 minuters intervaller och dra upp benen för att lägga på trycket som ryggen känner.

Jag kan bara säga att det är djävligt djävligt och åter djävligt ont nu!!!

Av Babbelmoster - 7 maj 2008 05:31

Jag säger ändå god morgon till er, men själv upplever jag inte den här morgonen särskilt god. Varför - jo det skall jag berätta för er: i morse när jag var på toa, satt alltså där - och skulle ta på mig rena trosor, lyfte upp vänstra benet och jäklars vad det högg till i ryggen på vänstra sidan, precis där jag har haft ryggskott flera gånger och där jag dom sista veckorna har haft jäkligt dåligt också. Detta har hänt förr också - just när jag lyfter upp benet så smärtar det till och detta kan vara det som utlöser skottet. Ett helt jäkla företag bara att få på mig byxorna, skorna och borsta tänderna!! Sätta sig i bilen är också ett jäkla företag.

Men jag kom till jobbet i alla fall och klockan 7 skall jag vara hos min sjukgymnast!

Nu skall ni slippa höra mig klaga mera, återgår till en annan verklighet och den ser ut så här: +7 och moln och sol och kaffedrickning och jobb!.

Ha det gott nu alla tills vi hörs - ta hand om er och njut ...

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards