Alla inlägg den 6 april 2008

Av Babbelmoster - 6 april 2008 19:55

Hur många gånger har man inte tappat sina örhängen eller "plopparna" som sätts fast bakom örat i hänget - i tvättstället och avloppet!! Jag har tappat både äkta vara (guld alltså) och så mindre oäkta hängen på detta sättet och man kan ju bli vansinnig när man inte hinner fånga upp det innan det försvinner i avloppet ... ibland har ju mannen i huset fått hjälpa mig och då har man ibland haft turen att hänget legat i vattenlåset ...
image87
Senast förra veckan tappade jag en plopp i tvättställsavloppet!

Att man aldrig lär sig - sätt för avloppet eller var helst inte över tvättstället när du byter örhängen!! Ett gott råd som borde anammas även av mig själv!!

Av Babbelmoster - 6 april 2008 13:46

Har precis kommit in från en härlig stund på altanen, med kaffetermosen och grillen igång förstås. Lite grillad korv - smakade underbart gott - mannen älskar att grilla korv. Sen förstås lite härlig och trevlig samvaro ute under solen. Drog in moln till slut så vi gick in och jag började koka ris och göra köttfärsbiffar. Nog skall ni tro att solen kom när vi varit inne ett tag - typiskt - nu är det nästan inga moln alls!!!

Sonen hade skrivit på MSN när vi var till Coop - att han tänkte komma förbi och äta middag med oss och se hockey. Trevligt - alltid roligt när han kommer hem lillvännen våran. Kärt barn har ju som bekant många namn!! Och han är oss så kär ... gubben våran.

Nu ser min gubbe på formel 1 ... han gillar verkligen sådana tävlingar. Inte jag ... men som tur är så finns ju bloggen att tillgå.

Vi var ut en sväng till Piteå Havsbad och kollade efter Coopbesöket. Där var det många människor i farten, dom hade väl checkat ut efter helgens vistelse där med dans, mat och annat!! Tyckte nog att en del verkade liten sliten *ler*.

Nu måste jag fortsätta med mitt här hemma - see ya

Av Babbelmoster - 6 april 2008 08:47

För ett tag sedan, när jag satte igång och skulle steka mina marinerade kycklingfiléer - sa min man så här: jaha nu har restaurangen dragit igång igen!!

Skall nämnas också att han inte är så förtjust i kyckling och jag bara älskar allt som har med kyckling att göra! Han äter visserligen den - men nog finns det annat han hellre vill ha från köksregionerna.

Av Babbelmoster - 6 april 2008 07:15

Vaknade klockan 6 ... steg upp - gubben hade redan vaknat och slagit på tv:n - skulle ju vara damishockey från Kina - men det var tekniska problem och ingen bild visades - typiskt ... Ingen idé att förlägga nåt "därborta".

På väderfronten är det i alla fall bättre än igår. Ingen snöstorm - håller på att klarna upp mera och endast -1 grad. Ingen blåst heller.

Har marinerat kycklingfiléer som skall stekas senare idag. Dessutom blir det laxpudding och tacogratäng ... Det är så jädrans fullt både i kylskåpet och i frysen ... så jag vet inte hur något skall rymmas där! Jag har en frys till ... som tur är.

Känner också att jag borde baka bullar, skitlänge sedan sist jag gjorde det.

Skall till Dollarstore senare hade jag tänkt mig och även in på Coop - jag glömde en sak igår därifrån när jag var och handlade där. Sen måste jag ringa på Step-In och avboka eller ändra min tid hos sjukgymnasten för i morgon. Skulle dit klockan 7 - men jag hinner inte - har utbildning med operatörer i pappersbruket då - hela förmiddagen. Det är mycket nu ... som alltid.

Nu skall jag hasta vidare i bloggdjungeln - ha en skön söndag alla.

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards