Alla inlägg den 27 april 2008

Av Babbelmoster - 27 april 2008 15:41

Konstigt det här - jag gjorde inga som helst fynd på loppis. Bara en massa skräp - jag måste hålla med min man för en endaste gångs skull! Vi gick runt och tittade - bara en massa som man inte behöver ... det är mycket bättre på sommaren i Badhusparken när det är loppis där! Då jäklars hittar jag alltid något. Men jag sparade ju mina pengar - men bara ett tag - för sen for jag till ÖB och Jysk, och där köpte jag både det ena och det andra ... lite hygienartiklar, kaffe, bandspagetti, såser, hallonkräm, talgbollar till mina småpippifåglar, påsar, duschkrämer, glödlampor med mera med mera och på Jysk hittade jag mera ljuslyktor ... och en ny rumsmatta --- som jag skall ha under en rottinggrupp som jag har i vardagsrummet. Rea också på mattan - ibland har man tur!!! Jag är så nöjd och belåten måste jag säga.

Så det var den loppissöndagen ... nu skall jag gå och fixa lite kaffe till gubben och mig! 

Av Babbelmoster - 27 april 2008 07:55

Vad betyder ett skratt för dig? En källa till glädje kanske ... då du hör ett gott skratt - kanske du vill skratta själv! Att dessutom höra ett barns ljuvliga och hjärtliga skratt - är väl helt enkelt underbart så säg! Det kommer verkligen från hjärtat!

Och visst är det så att ett skratt glädjer oss människor ... man blir smittad så att säga. Det är svårt att hålla sig själv för skratt ... ett skratt är befriande och härligt. Det är verkligen glädje!

Jag skrattar ofta och mycket ... jag vill både glädja och vara glad själv.

Det är bra och nyttigt för oss människor att få skratta! Tänk dom stackars människor som inte får skratta eller ens kan. Så oändligt tungt det måste vara för dom! Kan inte tänka mig ett liv utan ett skratt! Att kunna hitta den glädjen varje dag som gör att man får skratta - det är viktigt.

Dom människorna som aldrig skrattar, har dom ingen humor eller har dom inget att skratta åt, är det bara sorg och bedrövelse i deras liv? Jag vet inte ...

Skratt och humor hänger nog ihop väldigt mycket. Jag är tacksam för att jag har humor och för att jag alltid hittar något i mitt liv och i min gråa enkla vardag som jag kan skratta åt!!!

Av Babbelmoster - 27 april 2008 07:45

Måste bara berätta! Igår satt jag och kollade Jokerdragningen, är ju med i tre olika vin, öl och ciderlotterier. Vi kollar jokerdragningen sista lördagen varje månad. Och dom två sista siffrorna är det som gäller. Vi är 10 stycken i varje lotteri och vi har en siffra var alltså. I ett har jag 4, i ett annat 2 och i ett tredje en 7. Nu var det så här igår ... näst sista siffran blev en 9 och den sista en 2. Jag reagerade inte ett skvatt! Jag gick och kollade på mina anteckningar vilka som vunnit i dom tre lotterierna, skrek till: jag vann!!! Såg ju att mitt namn stod vid 2 på lotteriet som jag är med i på jobbet med tjejerna. Hade inte en tanke på att jag vunnit när jag satt framför tv:n! Jag får då välja mellan rött, vitt vin eller cider. Nu är det ju så att jag som regel brukar ta vin - helst då rött. Men den här gången måste jag ta cider - har vansinnigt mycket vin hemma. Vann ju i ett annat lotteri förra månaden 10 flaskor!!!

Jag är inne i ett stim nu ... ser lovande ut! Måste kanske köpa en lott ... nä det är ingen vinst på dom lotter jag köper!!

Men som min man brukar säga - när jag klagar på att jag aldrig vinner - man måste ju vara med och spela för att kunna vinna!!!

Tänk vad lite cider kan glädja - och då är jag heller inte någon storförbrukare av alkoholhaltiga drycker. Dricker sällan och lite ... men kul att ha hemma tycker jag.

Borde nog starta upp ett kaffelotteri kanske, vilken jäkla bra idé - är ni med bloggare i mitt kaffelotteri?????

Av Babbelmoster - 27 april 2008 06:46

God morgon på er bloggisar och läsers. Nu är det söndag och vad bjuder den här dagen på måntro. Ja förhoppningsvis lite loppis för mig. Och sol förstås. Men än så länge är det molnen som dominerar på himlavalvet, även om solen försöker spricka igenom - det är inte helt genommulet som tur är. + 1 grad ... inte mycket att hurra för - men ändå lite ... mina stackars penseer som jag har ute på bron och altanen - dom ser lite ledsna ut på morgon. Har nog varit lite kallgrader i natt - hoppas dom tar sig - dom skall ju klara minusgrader.

Perkulatorn står och jobbar där i köket - den puttrar på och snart sprider sig kaffedoften över huset och då vaknar nog min man. Han sover ännu - mycket konstigt och ovanligt!

Min snuva är som igår, jag nyser och snoras ... täppt i näsan och kittlig är den också.

Nu skall jag gå och ta dagens första kopp - vi hörs - ha en bra dag alla.

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards