Alla inlägg den 9 april 2008

Av Babbelmoster - 9 april 2008 17:19

Det kommer att bli en gigantisk STRANDFEST  (klickbar länk) i sommar på Piteå Havsbad!

Många bra artister kommer ... för två år sedan var John Fogerty här och tala om uppslutning! Jag tror hela stan var dit på stranden! Ung som gammal - alla drogs dit! John Fogerty är ju en riktig legend - åtminstone vi som var med när det begavs sig! Och det var man ju *ler*. Vädret var också på arrangörernas sida den där kvällen. Det är ju viktigt att det är fint väder, för allt blir ju så mycket roligare, mysigare och bättre helt enkelt! Och konstigt nog cyklade alla människor dit ... det är en mil ungefär in till själva stan från havsbadet.

Det blir säkert en kväll att minnas och förhoppningsvis också med härlig midnattssol!!! För det är ljust dygnet runt hos oss på sommaren ... ljust som på dagen.

Av Babbelmoster - 9 april 2008 17:08

I eftermiddag är jag verkligen vansinnigt trött ... måste bero på skitvädret, ont i kroppen ... vill bara gå och lägga mig - har varit på väg att göra det också åtskilliga gånger, men tänkt: nä jag måste bara göra det och det och det - innan ... det har inte blivit ryggläge ännu för mig och nu skall jag försöka vara uppe tills jag lägger mig till natten.

Får väl sitta här vid bloggen, för då lär jag inte somna ... om nu inte bloggen är så seg - så man hinner ta en tupplur medan den väljer om den skall visa en sida eller inte!

Mina tankar går också i eftermiddag väldigt ofta till lilla Engla och hennes familj. Vad har hänt med Engla? Många skrämmande och hemska tankar kommer i min skalle, går inte att vifta bort dom heller, för det kan mycket väl vara "det" som hänt den lilla flickan! Fy farao så hemskt! Tänk - någon som sitter och lurar på ett barn, bara för att deras egen sjukliga drift gör sig påmind, kidnappa barnet och förgripa sig på barnet och kanske sedan bara döda det och slänga bort det - som om det bara vore sopor!! Hemska tanke! Så fruktansvärt för dom anhöriga, tänk att förlora sitt barn på detta sättet ... och att inte veta med säkerhet vad som hänt det!!! Jag skulle bli tokig av tanken om det vore mitt barn! Jag skulle aldrig bli människa igen efter något sådant hemskt! Hur kan man leva vidare om man har gjort något sådant mot ett barn, hur kan man stå ut med sig själv?????

Av Babbelmoster - 9 april 2008 16:17

Gud vad jag känner mig trött i eftermiddag. Slutade mitt jobb 14.30 - min man åkte till sitt jobb 15 minuter senare ... vi hann precis prata några ord med varandra.

Och jag är så trött - tänker faktiskt gå och lägga mig ett litet tag. Måste ju orka se hockey och Rent Hus i kväll! Jag tror det är det här jäkla ovädret som vi har haft hela dagen, som gör att man håller på att somna. Min värk har ju också försämrats av snön och blåsten. Har jäkligt ont i kroppen ...

Så nu tänker jag lägga min lekamen i sköna sängen ett tag - see ya later!

Av Babbelmoster - 9 april 2008 11:04

Jag har lunch just nu ... mötet gick fortare än väntat ... ute är det full snöstorm, med hård blåst och ymnigt snöfall och några minusgrader.

Inget trevlig väder alls - tur jag får sitta inne i stugvärmen ...

Vad har du för trevligt eller otrevligt väder där du befinner dig just nu?

Av Babbelmoster - 9 april 2008 05:30

Usch vad kallt det blåser idag ... -4 grader och storm nästan. Det är svinkallt ute och flyger snö, nästan lite regnblandat är det också i snön.

Sitter här som vanligt den här tiden på jobbet med en kopp och bloggar mitt första inlägg till er. Börjar ju jobba först 6.30 ... men är alltid så här tidigt här. Galet jo jag vet ... men sån är ju jag - inget att göra nåt åt!!

Idag sitter jag på ett möte från klockan 8 till minst 12-tiden. Sen lunch och så slutar jag ju alltid 14.30

Nu skall jag hasta vidare i bloggdjungeln och säger bara så här: ha en bra dag alla.

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards