Alla inlägg den 29 april 2008

Av Babbelmoster - 29 april 2008 15:12

Hemma från jobbet ... slutade 14.00 - åkte på Konsum och handlade lite. Hem ... höll på att svettas ihjäl - hade halsduk - visserligen en tunn scarf - kring halsen - men det är nästan +15 grader ute. Så inte underligt att man tycker att man är i övergångsåldern *ler*.
Handlade till middagen lite - som kommer att bestå av nåt så enkelt och gott som tacos! Min man är väl inte så där jätteförtjust i tacos - men han äter ju det - annars finns det alltid något annat för honom. Sonen kommer förbi när han slutar sitt jobb - skall klippa håret på pappa!! Och det är klart att då tänker ju mamma alltid på mat och något gott som sonen gillar!!! Sån är jag ...

Nu skall mannen snart hämtas från sitt jobb - han slutar 15.30 ... så då kommer hans privatchaffis och hämtar upp honom! En del har tur eller hur???

Av Babbelmoster - 29 april 2008 13:17

Ikväll är det s k Tjejkväll på stan. Brukar vara knöktjockt med fruntimmer i alla åldrar och en och annan stackars man som flanerar, surrar, fikar och shoppar - i några kvällstimmar.

Själv tänker jag inte gå dit ... men nog har man förr varit och trängts bland tjattrande kvinnfolk. Trevligt förstås ... men skönt att hålla sig hemma också!!!

Ett bra initiativ av handlarna är det ändå onekligen ... drar ju extra mycket folk till butikerna och fiken.

För vad kvinnor kan - det är shopping!

Och surr ... kvinnor kan.

Nu skulle visst en Killkväll anordnas hörde jag eller läste i vår egen dagstidning "Paltexpressen". Och jag tror nog att det också drar många män till butikerna ... för nog vill dom också shoppa - dom bara låtsas att det är kvinnfolket som bara handlar och vandlar!!!

Av Babbelmoster - 29 april 2008 10:54

Tänkte i morse när jag åkte iväg till mitt jobb - innan jag klev in i bilen reagerade jag på allt detta fågelkvitter som råder just nu i naturen! Det är alla möjliga och omöjliga läten av fåglar, man ser varje dag nya flyttfåglar som vänt åter till oss nordbor. Sädesärlan och bofinken Knut såg jag igår, rödhaken har jag sett för ett tag sedan och så bergfinken idag utanför mitt jobbarfönster. Trasten flög över vårat hus igår, gäss såg jag i söndags flyga över huset också ... koltrasten - ja det är otroligt vilket fågelliv det är just nu och jag njuter av att få vara delaktig i allt detta liv. Hela naturen vaknar ju upp och så även vi människor. Tänk om man inte hörde alla underbara ljuden som hör våren till - det är faktiskt inte alla förunnat - så passa på att stanna upp och njut människobarn!!! Denna tid är nu och den är fantastisk!

Av Babbelmoster - 29 april 2008 05:43

Då är det "fredag" fast inte riktigt förstås ... bara det att jag är ledig resten av veckan. Skönt - vi har det otroligt bra på mitt jobb. Kan inte säga annat. Min man jobbar i morgon ... fast som sagt var inte jag - skall åka till sonen och byta gardiner och tvätta fönstren hos honom hade jag tänkt, sonen jobbar också. Både i morgon - halv dag - och så jobbar han fredag + övertid ...

Sovit oroligt i natt ... vet inte varför - hade svårt att somna igår kväll också.

Det är grått och dystert ute - +3 cirkus. Dimmigt och regnigt är det också. Men det lovades ju varmare - så man lever på hoppet.

Kaffekoppen är urdrucken, bloggar och dricker kaffe samtidigt - kan ju göra flera saker samtidigt - är ju kvinna.

Får passa på att önska alla en bra dag - vi lär höras ... om inte förr så till kvällen.

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards