Direktlänk till inlägg 1 april 2008
Torsk med creme fraiche4 port
Ingredienser:
600gr torsk (fryst)
3 dl smaksatt cremefraiche, välj efter egen smak
3 dl matlagningsgrädde
2,5 dl riven ost
2 st lökar
1 pkt frusen dill
Gör så här
Tina upp torsken så den går att skära isär.
Skär torsken i fyra bitar och lägg den i en ugnsform.
Blanda ihop matlagningsgrädden med creme fraichen i en bunke, rör om tills det inte finns några klumpar kvar.
Häll sen blandningen över fisken.
Skär löken i mindre bitar och häll sen över den på fisken.
Tomatskivor lägges ovanpå fisken.
Toppa med riven ost och tillsätt till slut dillen.
Servera med kokt potatis och en god sallad.
Återigen så har jag låtit bloggen ligga i träda! Skäms på mig ... men det blir ju så här när man också är på andra ställen och bloggar ... man glömmer bort någon blogg helt enkelt. Men i alla fall ... här är jag! Våren började så stort att göra s...
Det är rent otroligt - det är folk som faktiskt läser min blogg - varje dag - trots att jag inte bloggar daglig dags - ibland har jag haft uppehåll på flera månader och ändå är det besökare här på min blogg. Men det är väldigt få som orkar...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|