Alla inlägg under augusti 2007

Av Babbelmoster - 27 augusti 2007 05:33

Hej där i morgonstunden! Sitter som vanligt den här tiden på mitt jobb ... kom hit 5.20 Sovit jättedåligt i natt - vaknade strax efter 4 och somnade kanske kring 24!!

Vädret är kyligt - bara +6 grader, lite sol. Usch jag fick ta på mig jacka idag ... det är höst.

Nu skall en kopp kaffe hämtas i automaten ... och ni skall ha en bra måndag - vi hörs.

Av Babbelmoster - 26 augusti 2007 20:09

... och återigen har en hel helg gått - och lika fort som alltid också! Konstigt att man aldrig hinner njuta och göra allt det som man tänkt göra!!

Idag har man varit slö och slapp, kollat på idrotten förstås, snusat både i sängen och på soffan framför tv:n. Har varit sååå himla trött alltså. Kan det bero på surströmmingen ... Nej så enkelt är det inte - tror bara att man sovit för lite dom senaste nätterna.

Vädret har varit urtrist, störtregn - igår och idag har det regnat totalt 30 millimeter. Det har blåst och på eftermiddagen har solen kikat fram ett mycket kort tag. Det känns att luften är kyligare nu ... det går mot höst gott folk, även om vi stretar emot och försöker hålla kvar sommaren, så kommer hösten närmare. Jädrans synd ...

Nu skall här kollas på tv och sen skall jag lägga min trötta lekamen i sängen den sköna och läsa en god bok ... som alltid. Det är bästa stunden på hela dagen ... sträcka ut sig i sin fulla längd, 1.65 cm! Och läsa ... Alltid så skönt för ryggen när man sträcker ut sig. 

Därför mina läsare och alla bloggare ... önskar jag alla en god natt!

Av Babbelmoster - 26 augusti 2007 09:48

Har ni läst nåt så idiotiskt! Jag vet inte vad jag skall säga om detta - annat än att det är ofattbart hur man kan placera sitt eget - eller ens någons baby - i barnvagnen och rikta ett vapen, ett automatvapen och börja skjuta på barnvagnen! Oavsett om det skall bevisas att vagnen är skottsäker! Inte fan skulle jag placera nåt barn i den och börja avlossa skott mot barn och vagn.

Av Babbelmoster - 26 augusti 2007 09:04

Tittar in som allra hastigast här för att önska alla en god morgon. Det är ju så mycket friidrott man vill titta på - så det blir nog inte till att sitta här så mycket idag skulle jag tro!

Det regnar massor idag, ynka +10 grader när jag klev upp. Det blåser och är bara höstväder ...

Jag gick väl och la mig kring 2 i natt ... vaknade 07.07 ... tv-sändningarna skulle börja 07.10 - man är som en väckarklocka! Men jag låg kvar - mådde alltför gott under täcket - till halv 8 ... Vi hade fönstret öppet och jag hörde hur det regnade, det är så mysigt när man ligger där i sängen och lyssnar!

Vi hade trevligt igår - strömmingen var god och snapsen dålig!! Ett rött vin, Down under, drack vi ... Gin och tonic ... lite chokladlikör till kaffe, cider till strömmingen. Och så var det dragning i vinlotteri - är med i två stycken och tror ni inte att jag vann!!! I ett av dom ... kul.

Nu skall jag bänka mig framför tv:n igen ... ha en bra dag och vi hörs nog senare.

Av Babbelmoster - 25 augusti 2007 17:00

Hallå - vem är du som läser här hos mig, var kommer du ifrån, har du någon egen blogg så snälla ge mig länken dit så att jag kan besöka dig.

Jag hoppas verkligen att du som läser min blogg, inte bara kliver in och kliver ut lika fort, utan stannar upp här och läser och skriver något till mig - sätter ett tassavtryck här hos mig. Alltid så himla roligt när man ser att man har haft besök och från "vem" - även om jag inte känner er IRL så är det ju ändå kul att du skriver!

Så därför - en uppmaning till dig och dig ... skriv - var inte rädda eller blyga - jag är liksom inte farlig alls.

Jag tackar er på förhand att ni vill kommentera och hoppas verkligen att ni också gör det!

Av Babbelmoster - 25 augusti 2007 16:36

... till vad då frågar ni er kanske! Jo till surströmmingsfesten vi skall ha hos oss. Håller på med förberedelserna nu ... gästerna kommer efter halv 7! Hungriga och sugna ...

Löken var så jädrans stark när jag skalade den och hackade den ... så jag fick gråta en skvätt ... att en gul sak kan vara så stark så den sätter tårkanalerna i översvämning! Konstigt ... vad är det måntro för ämne i löken som gör detta??? Äsch nu skall jag inte vara så där "professorisk" och vetandesjuk ...

Som sagt - hungrig är jag och sugen ... skall verkligen bli gott - längtar - mums - slörp!

Av Babbelmoster - 25 augusti 2007 11:52

Idag vill man inte vara ute i onödan ... det regnar ... visserligen ingen blåst men fy vad tråkigt väder det är. Har tänt ljus här hela morgonen, mysigt. Man skulle bara ha haft en kamin eller öppen spis och fått göra upp en härligt skön sprakande och framförallt varm brasa! Sitta under sin goaste filt och mysa framför! Man kanske skulle köpa en sån där fuskkamin som det finns, eller en videotape som man kör på tv med en brasa som flammar!

Har varit in på stan, Systemet och Konsum fick var sitt besök! Snabbt som satan fick man springa så man inte blev duschad, för just då vräkte det ner!

Kom hem och min man fixade nytt kaffe ... som avnjutits - och nu är det snart direktsändning av friidrotten och Carro. Så därför kommer jag att försvinna ett tag härifrån om ni undrar vart jag är.

Av Babbelmoster - 25 augusti 2007 09:12

Jag blir bara så förbannad när jag läser sånt här, vilka jäkla hemska människor det finns. Det pratades igår om att funktionshindrade barn skulle avlivas, men nog vore det väl på sin plats att avliva sådana här människor eller s k människor. För jag anser att dom inget människovärde skall ha!! Hur kan man vara så kall, hur kan man känna en sån här dragning, vad är det som får människor att begå sådana här brott daglig dags överallt i världen och dessutom känner njutning av det?????????????????????????????????

Stackars barn ...

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2007 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards