Alla inlägg under augusti 2007

Av Babbelmoster - 23 augusti 2007 18:25


Finns dom att köpa ännu och köper någon människa dessa våta sängar? Själv har jag aldrig någonsin vurmat för dom eller velat ha en sån gungig säng! Inte skulle jag vilja ha en massa vatten i sovrummet, för tänk om sängen får en reva i sig … då jädrans blir det vattenfall helt plötsligt och det var väl ändå inte meningen!

Det gäller ju också att hålla klorna kortklippta om man har hund och katt.

Nä och så skulle jag inte vilja ligga och gunga, i tid och otid … jag skulle ju bli sjösjuk … fy klåden! Och så måste dom väl rengöras också, det måste ju bli en massa föroreningar i vattnet och börja lukta pyton … man vet väl hur det är i akvarium och hur fort det blir beläggning … som dessutom är grön … av vattnet!

Och tänk den dagen när man skall flytta, då måste vattnet tömmas och sen fyllas igen innan man får sova … var tömms vattnet förresten? Måste man ha någon tankbil, eller?

Nä tacka vet jag en gammal hederlig säng som inte kluckar och gungar, fast det är klart … gunga kan dom ju göra ändå av en och annan orsak *ler*.

Av Babbelmoster - 23 augusti 2007 18:24

Fader Dator, du som är i Centralen.

Helgad vare din skärm.

Tillkomme ditt tangentbord.

Ske din vilja, såsom i minnet,

så ock på skrivaren.

Vår dagliga lista giv oss i dag,

och förlåt oss våra misstag,

trots att vi icke förlåta dem som

programmerat fel.

Låt oss icke ha långa svarstider,

och fräls oss från alla Virus.

Ty Företaget är ditt och makten

och personalen I evighet.

Av Babbelmoster - 23 augusti 2007 18:24

img_45559b19112ee.jpg

Själv lyssnar jag alltid på Radio Rix … gillar deras surr och gnäbb och sjuka humor! Titti, Roger och Gert - bara så bra är dom! Låtarna är ju bra också som dom spelar, även om det är ett och samma under väldigt lång tid!

Gillar också Mix Megapol, Gamla Favoriter … (heter den så hmm?)

Men som sagt - mest Radio Rix … lättsam underhållning, men inte så mycket nyhetsvärde om man vill ha det!

Du då … din favoritkanal - vilken är den?

Av Babbelmoster - 23 augusti 2007 18:23

1172012002.jpg
Aldrig säger jag - att jag skulle acceptera detta! Men det är återigen alltid så lätt att säga det när man står på sidan om, inte mitt i nåt sånt missbruk eller misshandel. Då är det alltid så lätt att säga: Aldrig jag! Men det vet man inte hur man skulle göra och reagera om man vore där mitt i! Men jag har väldigt svårt för att kunna tro detta om mig själv - att jag skulle acceptera stryk av någon … jag kan bara inte tro detta om mig själv helt enkelt! Det skulle vara slut vid första gången - absolut - för i mitt sinne, så slår man ALDRIG någon som man älskar och tycker om! ALDRIG NÅGONSIN! Det förekommer helt enkelt inte i min värld! Jag dömer ingen - förstår ni! Detta är bara ett litet inlägg som jag skriver för att starta tankar och diskussioner kring detta ämne.

Själv så har jag med egna ögon sett min egen far misshandla och slå min mamma … så helt främmande för detta är jag ju inte - har liksom upplevt det i min närhet - även om det inte drabbat mig själv personligen! Min mamma … hon stannade kvar … år ut och år in … kan inte fatta detta!

Detta är ett STORT och farligt och jobbigt ämne för många, det är allt för många som är mitt i och har varit med om detta, tyvärr! Många som har ärr för livet och inte kan lita på någon! Jag beklagar bara att detta förekommer hos någon … det förekommer mycket elände bakom hemmets stängda dörrar! Det är inte alla som kan säga i “hemmets lugna vrå”! Än en gång tyvärr … Allt för många har ett “rent helvete” där hemma, i hemmet där man skall kunna känna trygghet och harmoni, stillhet och kärlek …

Av Babbelmoster - 23 augusti 2007 18:22

Hur vet man att man träffat den Rätte?? Det vet man inte helt säkert - någonsin, eller hur? Man kan bara lyssna på vad ens eget hjärta säger just nu!

Kärlek är svårt, det är underbart och det är jobbigt. Den kan vara glädje, lycka, stor sorg. Kärlek kan övergå i hat ... så hemskt och förfärligt! Kärlek kan smärta nåt ohyggligt, kärleken kan göra att man svävar på rosa moln och tycka att allt och hela världen är underbar!

Obesvarad kärlek måste vara hemskt! Besvarad fantastiskt ... att kunna få dela något så fint som Kärleken till varandra!

Men att ändå veta att det är den rätte man träffat - ja vem vet det - ingen helt säker. Det är klart - man tror det kanske just då ... men det kan visa sig helt felaktigt senare! Då kärleksdimman för ögonen lättar - så kanske man ser den s k rätte med helt andra ögon till slut ... tyvärr!

Själv har jag hittat den Rätte för mig, han är min man - han är ett med mig - han är min andra hälft - en del av mig för alltid! Vi har varit tillsammans i många år ... ångrar inte att jag "träffade på honom" en gång för länge sedan! Love you C ...

Av Babbelmoster - 23 augusti 2007 18:22

1171190724.gif

Har ni tänkt på detta - om jag tänker på gult - då tänker jag på solen, maskrosorna, tussilagon i vårbacken, påsken. Om jag sen tänker på blått - då tänker jag vatten, himmel. Rosa färg ger mig en tanke på en gris, romantik,  sött. Grönt - ja då tänker jag förstås på gräs, träd, växter, skog. Grått - då får jag tankar av disigt väder, dimma. Svart - då blir det mörker, sorg. Rött för tankarna till julen, till en röd liten stuga i skogsbrynet, tomten, rosor.

Tänk vad färger betyder mycket - färgerna sätter fantasin i rörelse, tankarna flödar fritt där uppe, men hur blir det för människor som inte någonsin har sett med sina ögon - dom som alltid varit blinda. Dom har ju ingenting av referera till - dom kan ju inte koppla ihop färger med saker och ting. Det är väldigt svårt att kunna förstå - hur dom tänker och “ser” färger och saker man pratar om. Det är med känseln i sina fingrar dom ser antar jag!

Jag är glad att jag kan se, att kunna se “alltet” som finns, att kunna se färger är så otroligt vackert, det skapar ju ett annat sorts perspektiv än om man bara såg allt i gråa nyanser, som faktiskt en del människor gör! Var tacksam för din syn - den som ger dig så mycket - vackert och gudomligt skönt - att få kunna vila sina ögon på naturen eller ett nyfött barn - vilken gåva här i livet! Tack … nån! Jag ser …

Av Babbelmoster - 23 augusti 2007 18:21

damackk.gif

Jag blir så irriterad över att det ALLTID är den som ringer som skall ha företräde! Menar så här: jag kan vara och prata med en arbetskamrat om nåt inom mitt arbete, frågar denne om något och håller på att diskutera och då ringer - telefonen - antingen mobilen eller den stationära! Ja vem får då företräde och lösa SITT jävla problem - ja inte är det jag som redan har påbörjat - utan det är ju den som ringer! Istället skulle det vara så att den som svarar säger så här: jag är upptagen just nu - kan jag ringa upp dig senare! FÖR VARFÖR SKALL JAG SOM REDAN PÅBÖRJAT MITT SAMTAL - BEHÖVA VÄNTA, varför skall jag behöva stå och trampa och vänta medans dom här två pratar … detta händer gång efter annan och jag börjar att bli mera och mera irriterad över detta … för jag anser att det är ett problem. Och detta tänker jag ta upp med mina arbetskamrater, pronto!

Så … då har jag fått avreagera mig ett slag … känns bättre snart … andas lugnt och still nu … puh!

Av Babbelmoster - 23 augusti 2007 18:21

e-1.jpg

Här kommer lite sov- och drömfrågor att besvara - om du vill, vågar, kan eller törs!

Vad har du på dig när du sover?

Mitt svar: trosor

Hur ligger du i sängen?

Mitt svar: på sidan - helst högra. Förr alltid på magen, men det går inte för att jag har problem med ryggen!

Hur många kuddar har du?

Mitt svar: två stycken

Brukar du komma ihåg drömmarna du haft under natten?

Mitt svar: ibland kommer jag ihåg dom - men inte alltid förstås. Och ibland så vill jag tillbaka till drömmen och ibland är jag glad för att det bara var en dröm!

Har du någonsin drömt sanndrömmar?

Mitt svar: kommer inte ihåg om jag har haft någon sanndröm

Nu är det din tur att svara … lycka till!

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2007 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards