Alla inlägg den 5 mars 2008

Av Babbelmoster - 5 mars 2008 14:25

Har precis druckit en kopp med varmt honungsvatten. Skall ju bara bra för halsen har man hört.

Men jag säger blä så dåligt det är, sött och äckligt, blääää ... gillar inte det där söta och slibbiga. Men vad gör man inte för att bli bra från det onda i halsen ...

Av Babbelmoster - 5 mars 2008 14:00

Bara en liten undran så här från mig:

VAD GLÄDJS DU ÅT IDAG?

Själv känner jag glädje över att förkylningen kanske börjar att släppa sitt grepp om lilla jag och så förstås över det underbara vädret som jag tjatat om flera gånger i mina inlägg idag!

Det är ju inte alltid det behöver vara någon STOR sak som man glädjs över - utan en liten - men aldrig så obetydlig eller oviktig sak, kan göra så man bara blir jublande glad!!!

Men berätta nu: vad blir du glad av idag???

Av Babbelmoster - 5 mars 2008 13:52

Även på mina breddgrader i norr kan man få en föraning om våren idag. Inte för att jag har varit ut nåt - inte ens på bron, men när jag tittar ut genom mina skitiga fönster - så ser jag en blå himmel, alldeles klar och gul sol som lyser på den mycket vita snön. Så vackert så ni kan inte tro det!! I morse hade jag ju - 14 grader ... men nu är det bara kring -4. Jag har öppnat fönstren i flera rum och gluttat upp altandörren en anings. Vill ha in frisk luft - jag har ju för klåden inte varit ut nåt sedan förra onsdagen! Det är ett fågelkvitter också utan dess like ... härliga tider, strålande tider. Det är skönt när man går mot "rätt årstid" tycker jag ... känns lite mera vemodigt när man avslutat sommaren och träder in i hösten och går mot vintern, även om alla årstider har nåt speciellt ... men visst är våren och sommaren ändå bäst.

Nu har dom varit runt här på området mitt med en lastbil och en traktor - dom håller på att frakta bort snön från kurvorna och alla infarter. Det gör dom varje vår ... det är tur det - för när allt börjar tina ... ja då blir det vansinnigt med vatten och slask på vägarna. Dom breddar också ut alla vägkanter så att vattnet så småningom skall ha någonstans att rinna iväg.

Jag har varit jäkligt trött idag, ändå känner jag mig betydligt piggare, men jag har ju sovit jäkligt dåligt om nätterna nu. Och så när man inte kan ligga bara för höfterna och ryggfan!! Men har ändå varit tvungen att ligga ett tag och slumra och läsa. Nu måste jag försöka hålla mig uppe resten av dagen ... för annars kommer jag inte att kunna sova nåt i natt ... för ryggen alltså.

Alltså - ni skulle se det jag ser just nu - blå himmel, vitt hustak där snön börjat att tina och det rinner i stuprännorna. Inga moln så långt ögat ser ... längtar ut gör jag.

Av Babbelmoster - 5 mars 2008 09:17

 

Läcker tatuering!

Om jag hade varit ung - så skulle jag nog ha gjort någon tatuering - inte så här stor kanske! Men någon liten på axeln, vristen, ovanför skinkorna!!! Men nu är det för sent - tåget har gått - jag är för gammal!! Det skulle se komiskt ut på mig som är upp i åren om jag kom med en tatuering! En kärring ... det är klart - nu till påsk skulle det ju vara läge för en påskkärring sittandes på en kvast på axeln!!!

Skämt åsido - jag tycker inte om när hela kroppen är tatuerad - detta är sååååå fult - oavsett om det är en ung eller gammal person. Gillar det inte alls. Men en liten söt sak kan jag acceptera ... lite större på en kille förstås! Jag får väl titta på min egen gubbes tatuering - en pinuppa med mitt namn i!!! Den lät han göra i Köpenhamn - samma sommar vi hade träffats!!!

Har du själv någon tatuering - eller vill du ha någon och vad för motiv i så fall?

Av Babbelmoster - 5 mars 2008 09:10

Ni glömmer väl inte Rent hus ikväll? Ett nytt avsnitt från dom skitigaste hemmen i Sverige!! Vad det nu är för nöje att se detta kan man ju fråga sig! Men man förundras ju över hur skitigt folk kan ha i sitt hem. Man tror ju inte att det är sant helt enkelt!!

Av Babbelmoster - 5 mars 2008 07:43

Jippi jippi! Varför då frågar ni kanske! Jo för nu kom jag äntligen in på internet!! Igår var det lite si och så ... jag tappade kontakten stup i kvarten med mitt internet ... ibland gör det så - tror att det är det trådlösa modemet som spökar ibland! Men från eftermiddagstid igår var det stört omöjligt att komma in. I morse kring halv 7 när jag slog på datorn var det exakt samma - så först nu funkade det! Tala om abstinens!!! Man får glädjas så länge det varar - hoppas det funkar nu som det skall!

Igår kände jag mig faktiskt betydligt piggare med min förkylning, men idag är det värre i halsen ... annars bättre med snuvan.

Var tvungen att kliva upp tidigare än vad jag hade tänkt mig, jag sover jäkligt dåligt faktiskt om nätterna ... snurrar runt runt hela tiden - hade jättesvårt att somna igår kväll. Jo jag var tvungen att kliva upp tidigare bara för att ryggfan börjar jävlas med mig när jag ligger för mycket och höfterna!!! Så det var bara upp och göra kaffe och slå på tv:n.

Och nu är jag här.

Kan tala om att jag har strålande sol, blekblå vinterhimmel mot den vita snön. Men det är kallt ... -14 grader, brrrrrr - tur jag får vara inomhus!!!

Nu önskar jag alla en toppenbra dag - vi hörs.

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards