Alla inlägg den 24 februari 2008

Av Babbelmoster - 24 februari 2008 10:31

Vad är det här för skitlåtar dom väljer att vara med i schlagern? Inte en enda en som man får en jättepositiv känsla direkt och som man kan tycka kommer att ha en rimlig chans internationellt!!! Det är katastrofalt dåligt tycker jag. Kan inte säga annat ... skitdåliga låtar. Och vad var det där med en låt sjungen på bosniska! Inget ont i det språket - men för klåden - vi är ju i Sverige och dom enda språken vårt land skall ställa upp med är väl ändå svenska eller engelska!!! Låten skall ju representera Sverige! Och det minsta man kan begära är väl att det är vårt eget språk eller det internationella språket engelska som sjungs. Rätta mig om jag har fel!

Att det går att få fram så jäkla urdåliga låtar ... det är precis som om dom som bestämmer låtvalen - med flit har valt dessa dåliga låtar - bara för att dom mera etablerade svenska stjärnorna skall vinna i slutändan - det är som om det är uppgjort!!!! Det kommer att stå mellan Carola, Christer Sjögren, Pirelli och BWO. Sanna mina ord! Åh då hoppas jag på BWO! Nu har jag ju inte hört Pirellis låt ännu, men BWO är superbra!

Nu har jag fått lätta mitt schlagerklagande här och fått spy ut lite galla ... det behövdes efter denna urdåliga omgång!!!

* vad tycker ni andra om melodierna? *

Av Babbelmoster - 24 februari 2008 08:35

... hej igen ... har precis gjort klart ugnspannkaka med bacon och kokat potatis och stekt leverbiff och gjort brunsås. Så nu tar jag mig en liten välbehövlig paus i matlagningen, som sen skall följas av lasagne.

Ute är det full snöstorm och -3 grader. Det blåser massor också ... ett riktigt hundväder.

Jag var ut här på morgonen och fyllde på lite fågelmat, solrosfrö och talgbollar. Stackars fåglar i detta väder, dom behöver all mat dom kan få!

Sen är det väl bara att vara inomhus för oss människor, förrutom när snöskottningssvängen sätter igång för alla karlar här på området! Då får jag väl säga "stackars dom"!!! För att skotta snö i full snöstorm - är ingen lek!

Jag får väl läsa böcker idag också som vanligt - se tv - det är väl sport kan jag tro. Och så har jag ju flera nya filmer att titta på. Så min dag skall nog gå också. 

Av Babbelmoster - 24 februari 2008 06:52

Natten har flygit sin kos och jag är återigen vaken och uppe. Jag vaknade och såg att mannen inte låg bredvid mig i sängen! Har han redan stigit upp tänkte jag ... nej - det var mörkt överallt. Han hade tydligen gått och lagt sig i förrådsrummet - jag har tydligen snarkat - stackars han!!! Jag har börjat att snarka så jädrans mycket på sista tiden, har aldrig förr gjort det.

Ute är det några minusgrader ... igår kväll var det hela -8.

Jag bloggade inte alls igår - hade inte tid. Var ju in på stan ... sprang runt och letade stolssitsar till mina nya köksstolar. "sittplattan" är större än på dom gamla ... så jag måste ha nya därför. Svarta skall dom vara ... men jag hittade inga ...

Och så var vi förbi sonen, vi köpte med oss pizza och for dit. Han är dunderförkyld - stackars han! Jag hade en film med också som jag beställde i veckan från CDON. Och så städade jag åt honom! Jag tänkte när han var så där hängig och lite pigg att jag hjälper honom med det.

Vi såg också hockey hos honom. Sen skulle en kompis förbi och hälsa på honom.

Jag känner av halsen min också - det är någon förkylning på gång även i mig. Har ju frysit och känt mig trött i veckan.

Visst ja, jag köpte en skitsnygg stor spegel på Jysk, mycket rea där och den hade kostat 499:- ... nu var den märkt 150:- ... men i kassan sa tjejen - du måste få den för 75:-!!! Tackar så mycket sa jag!!! Jag såg spegeln på sidan om kassan när jag betalade några handdukar som jag köpt, gick tillbaka och tog spegeln - så kassörskan sa ... jaha det blev den där också. Jo sa jag, inte kunde jag fara utan den!

Nu vaknade gubben min - måste gå till honom och prata - vi hörs senare.

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards