Alla inlägg den 12 september 2007

Av Babbelmoster - 12 september 2007 17:51

Handen på hjärtat ... hör du bra eller dåligt ... eller hör du bara det som du själv VILL höra! Själv hör jag nästan ingenting på högra örat ... p g a upprepade öroninflammationer som barn, med påföljd att trumhinnan sprack gång efter annan och detta gjorde att när den helade ... så blev det ärrbildningar på trumhinnan!

Men min man påstår att jag hör bara det jag verkligen vill höra! Men inte tror jag det ligger någon sanningshalt i det påståendet *ASG* ... nja kanske lite då!

 

Av Babbelmoster - 12 september 2007 17:48

Nu är jag klar med både badrummet och "lilla toan". Började redan före 15 och har avslutat allt för en timme sedan ungefär. Har satt upp nya gardiner, duschat blommor (detta gjordes under min lunch!), tvättat fönstren och torkat och torkat och skurat ... Jag har tvättat upp gardinerna som jag har haft i sommar ... och nu har jag precis skrubbat upp mig själv - duschat alltså *ler*. Känns skönt att ha gjort dom här rummen ... herregud vad parfymflaskor och burkar jag har - massor med sånt där som aldrig används ... parfymer som jag är döless eller aldrig ens gillat!! Måste rensa bort sånt onödigt från hyllorna! Men inte idag ... nu skall här slappas resten av kvällen!

Av Babbelmoster - 12 september 2007 12:37

"Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida"

Av Babbelmoster - 12 september 2007 11:31

Gör ni höststädning och vårstädning? Jag är så gammelmodig så jag sysslar med sån städning *ler*.

Skall sätta igång med höststädningen till helgen tror jag! Eller idag lite smått, med badrum och "lilltoa". På lunchen satt jag dom konstgjorda blommorna som jag har där, i duschen, maken fick order om att damma mattorna och hänga ut dom på vädring och jag sa att han kunde ta ner gardinerna också ... så det är klart när jag slutar jobbet! Han är ju ledig på dagarna ... han jobbar nattskift i veckan. Så lite nytta får han allt göra *ler*.

Höststädning - vad innebär det då för mig ... jo följande:

Då blir det fönstertvätt, blommorna som duschas - har konstgjorda bara! Golvlistern som torkas, allt diskas och skuras och torkas ... mattor tvättas eller vädras ordentligt! Nya gardiner sätts upp och kanske också nya lampor!

Mycket jobb, men ack så skönt och fint när det är klart ... men det tar sin rundliga tid allt detta, huset är ju stort och mycket prylar göms i varje rum *ler*. Många handtag innan allt är klart ... så det gäller att sätta igång med jobbet ...

Av Babbelmoster - 12 september 2007 05:39

Precis som vanligt - den här tiden - sitter jag här ... på jobbet - alldeles ensammen ... önskar förstås alla en jättebra onsdag.

Inatt verkar det ha regnat massor, väldigt blött ute ... men det klarnar nog upp idag (hoppas jag). Graderna är också precis dom samma som tidigare morgnar ... +7. Det tråkiga nu ... tycker jag ... är att det har börjat att bli så mörkt när man kliver upp! Jag älskar den här ljusa tiden som är under sommarhalvåret - dygnet runt ... det blir ALDRIG mörkt då här hos oss! Ljuvliga tid ...

Nu skall jag hämta mig en kopp kaffe - en stärkande kopp alltså. Och förresten så måste jag säga att jag mår toppenbra ... bara lite tung i skallen - har väl sovit hårt i natt. Men inget illamående eller yrsel ... så skönt - nu vågar jag ju fortsätta min behandling hos sjukgymnasten!!!

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2007 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards