Alla inlägg under mars 2008

Av Babbelmoster - 25 mars 2008 15:48

Jag blir så less att se alla dessa "bakändar" på människor - för att inte prata om "det där som dom har där framme". Kan ju skrämma livet ur mig!!!!!!!!!!! Tänk bara männen på morgonen, full fjong ... det är nästan så man får strålen mitt mellan ögonen!!!!!! Dom visar ingen som helst hänsyn till mig! Dom dräller och har sig också. Hopplösa människor.

Åsså kommer det en massa skit och piss från fram- och bakändan!!! I en aldrig sinande ström eller duns! Usch ... äckligt ...

När människorna sätter sig på mig, då täcker dom för så jag inte kan se ett skvatt, det blir kolmörkt och instängt också! Jag kan ju inte andas för böveln! För det mesta så luktar det unk också ... man får höra både det ena och det andra i form av pruttar och skval!!

Jag har nästan lust att bita dom där bak ... eller fram!!!! Undrar just vilket som känns mest, hmm ...

Jag blir så less på att vara en toastol!!! Nån som vill byta med mig?????

Av Babbelmoster - 25 mars 2008 14:10

Dagens miniflabb

Jag är inte tjock! Jag har bara skelettet väldigt långt in ...

Av Babbelmoster - 25 mars 2008 11:59

Pratade igår kväll med en av mina systrar och då berättade jag att jag köpt från glasblåseriet som finns på min ort, en vacker figur med tillhörande lampa.

Den kallas för Livslust, den sträcker upp sina armar i luften och bejakar livet!!!

Den här figuren kan man beställa i olika färger ... jag valde i vitt/grått ... blir jättevacker med belysning under - som lyser upp hela figuren. Sen skall en kompis ta och göra en svart ram till den ... kommer att bli jättesnyggt. Man tror ju att den skall vara jättedyr, glas ni vet och från ett glasblåseri. Men hela detta "kalaset" gick på endast 500:- ... det tycker inte jag är speciellt dyrt.

 Detta är figuren som kallas för Livslust!


Jag lägger in länken till glashyttan får ni kolla själva!!! Håll tillgodo och njut av allt det vackra som finns!!!


Heta Hyttan ... glasblåseriet!

Av Babbelmoster - 25 mars 2008 05:41

God morgon goa bloggare å läsers.

I helgen har jag knappt alls varit vid bloggen, inte haft tid helt enkelt och dessutom har mitt trådlösa modem jävlats mer än vanligt!! Igår var det väldigt irriterande ...

Vädret under påsken har väl inte varit allra bäst, ömsom sol och ömsom snöfall. Påskdagen var det både sol och snö om vartannat hela dagen ... igår en kanondag - även om kylan fanns där i bakgrunden. Hade kring -15 igår morse - sen blev det väl som varmast -5. Vi satt ute vid grillringen och hade gjort upp en brasa, riktigt skönt och mysigt. Sen förflyttade vi oss upp på altanen och drack kaffe och myste ännu mera. Där var det härligt ... alldeles vindstilla var det igår - annars har det ju blåst ordentligt hela helgen.

I förrgår städade jag hallen ... så nu har jag vårstädat nästan hela huset. Inte vardagsrummet, datarummet och "gröna rummet". Och inte heller ute i förrådsrummet. Men det blir vad det lider.

Annars har det bara varit en massa hockeytittande för oss, två matcher nästan varje dag!!! Tur att vi bägge två gillar hockey - annars hade ju någon blivit väldigt irriterad på all sport!!

Idag är det kallt här på morgon, nästan -19 grader - men det är ljust ute redan efter halv 5 och det verkar bli sol och grannt väder!!! Men usch så jäkla kallt det är ... har varit väldigt nattkallt hela påskhelgen faktiskt ... även om detta är rekordet!!

Av Babbelmoster - 23 mars 2008 06:59

Tjingeling alla. Vaken sedan 1,5 timme tillbaka. Steg upp 5.30 - varför kan man fråga sig. Både jag och gubben är hopplöst tidiga människor!

Ute är det grått och det flingar lätt, -8 grader. Igår från morgonen var det kanonväder med sol, sen mulnade det igen och blåste, snöade till och från hela dagen, ett riktigt aprilväder var det!

Och vad gjorde jag igår då - när jag inte publicerade ett endaste litet inlägg på hela dagen? Jo jag städade köket!!! Bytte gardiner, torkade alla golvlister, köksinredningen, skurade golvet, tvättade fönstren och alla prylar i köket! Blev så snyggt med dom nya gardinerna tycker jag. Helnöjd - men visst är det konstigt att göra det på påskafton? Fast egentligen inte ... det är detsamma vad man gör - redan halv 8 igår morse hade jag i stort sett städat klart köket - bara ohängt upp gardinerna och skurat golvet. Gubben min tycker jag är knasig som gör detta under påskhelgen - men vaddå säger jag. Jag städade igår eftermiddags tvättstugan också ... rum för rum håller på att gås igenom.

Jag var in här lite igår kväll och kollade - ni skriver på bra ni!

Kunde inte komma in på hela dagen på internet - ni vet - det här trådlösa modemet trilskas ibland! Och igår riktigt ordentligt ... vi slog på datorn klockan 6 på morgonen och jag tror först kring 14-tiden började det att funka! Gubben hade nästan abstinensproblem när han inte fick läsa sitt på nätet som han är van!!!!

Idag måste jag upp på affären och köpa lite räkor, rödbetssallad och toapapper ... och lite annat som jag glömde i torsdags när jag storhandlade. Dessutom får jag hämta ut ett paket som kommit ... beställde från Sparköp lite smått och gott - bland annat två handväskor!!! Har pippi på väskor - också!

Nu skall jag läsa vidare här och säger - ha en bra dag - vi lär väl höras!

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards