Alla inlägg under mars 2008

Av Babbelmoster - 28 mars 2008 19:16

Helgen längtar väl dom flesta av oss till - åtminstone vi som jobbar under veckan. Det finns ju dom stackarna som faktiskt inte är ledig varje helg också!

Men vad betyder helgen för dig?

För mig är det vila, göra vad jag vill - när jag vill, socialt umgänge (om man hinner! vilket man nästan aldrig gör!!), tvätt, strykning, matlagning, städning och sånt roligt eller tråkigt - vilket man vill!

Däremot betyder väl inte helgen jämt fest ... det gör det väl för den yngre befolkningen ... men det har jag liksom inget intresse av! Vill ha lugn och ro ... helst. Även om det är kul ibland med fest förstås, men då hemma hos någon vän eller hemma hos sig själv - inte på krogen! Ålderstecken eller hur???

Helgen betyder väl också att få sova länge på morgonen - för många - inte för mig ... kan ju inte sova länge - jag är ju så knäpp jag ... så jag vaknar klockan brått varje morgon, oavsett om det är vardag eller helg. Men jag trivs med tidiga morgnar ... dagarna blir så mycket längre ...

Men berätta vad du gör på helgen.

Av Babbelmoster - 28 mars 2008 18:57

Jag var in på Kapp-Ahl idag. Sa till mannen att jag skulle gå in där och kolla om jag hittade en ny jacka till våren.

Och vilken jäkla tur jag hade! Hittade en jättesnygg svart halvlång jacka med kapuschong som går att ta bort. Vill alltid ha en sån på mina jackor ... Bra pris också ... endast 499:- ... alltså ett fynd! Passade bra - ingen märkvärdig jacka eller så - men alldeles utmärkt för mig. Jag var helnöjd. Dessutom så hittade jag en vit jumper, en svart klänning och en svart/vitrandig jumper ... på rea!! Fynd fynd ... jag var riktigt belåten ... tydligen så var det meningen att jag skulle gå in där och hitta dom här kläderna!!! Så är det ibland ... och ibland hittar man ingenting som man vill ha! 

Av Babbelmoster - 28 mars 2008 15:37

... hej igen!

Slutade 10.30 idag ... tog kompledigt och åkte in på stan. Köpte dom resterande presenterna jag tänkt till sonen som fyller år på söndag. Har precis slagit in en del presenter ... några är kvar att "gömma" under presentpappret.

Vi handlade på Coop lite mat ... har ju kvar massor från påskmaten. Frysen blir ju aldrig tom heller ... man ser alltid något som det är extrapris på när man är och handlar och så åker det med i kassen hem. Bra-att-ha-mat ... ja ni vet tjejer hur det är, eller hur!

Sen när vi kom från vår handlingstur, fixade jag kaffe och maten förpassades in i kylskåp och frys. Sen gick vi ut på altanen i solen. Vilken dag vi har haft här ... inte ett endaste litet vitt moln på hela himlavalvet på hela dagen. Vindstilla och skönt, vi har suttit ute i säkert 2,5 timme. Då när vi gick in hade det börjat friska i lite ... men skönt att få sitta ute och må gott i solen. Jag sa: man blir som en ny människa när man kan börja vistas ute mera. Och det stämmer, för solen och ljuset behövs verkligen för oss människor.

Sen i kväll blir det till att kolla på hockey. Jag fick ett mail av en kompis i morse till jobbet, hon var sugen att gå ut på puben i kväll, men nä inte jag ... skönt att vara hemma efter jobbarveckan. Jag har tydligen börjat bli gammal - eller rättare sagt - jag är gammal. Trivs bäst hemma eller hos någon kompis där man kan sitta och surra i allsköns ro, över ett glas vin. På tal om vin - så var jag ju på systemet och inhandlade ett rött vin till ett av lotterierna, lämnade flaskan hos en annan kompis på vägen hem, sen köptes öl till ytterligare ett lotteri - det tar jag ner på jobbet på måndag. Det är där vi har lotteriet - även om vi har en sträng alkoholpolicy på mitt företag!!! men vi använder ju inte dryckerna på arbetstid *ler*. Sen är jag med i ett tredje lotteri, men det måste man vänta och se vem som vinner och vad denna vinnaren vill ha, det kan vara rött, vitt, öl eller cider. Det lotteriet är också tillsammans med jobbarkompisar - tjejer. Öl/ciderlotteriet är 9 män och så jag!! Hoppas jag vinner i alla lotterierna ...

I eftermiddag klockan 17 skall sonen på Piteå Havsbad och få en helkroppsmassage. Han fick ett presentkort av oss i fjol när han fyllde år och har först nu fått det till att bli att gå dit. Ja ni vet ungdomarna - inte har dom tid inte!! Låter i alla fall skithärligt med massage.


Av Babbelmoster - 28 mars 2008 05:30

Det är morgon och det är fredag och tidigt. Ute är det -10 grader och solen färgar himlen rosa i horisonten. Det blir en fin dag idag!

Slutar redan 10.30 idag ... skall och inhandla lite presenter till sonen som fyller år på söndag.

Annars blir det väl inget speciellt antar jag ... det vanliga - mathandling och planering inför helgen.

Jo jag måste även handla och leverera lite vin och öl/cider till lotterierna som jag är med i! Det är dragning på lördag och nu hoppas jag på STORslam!

Kaffekoppen är fylld, dock inte till bredden!!!!

Önskar alla mina bloggisar en riktigt bra fredag.

Av Babbelmoster - 27 mars 2008 20:11

Jaha - nu är det kväll och vad har jag gjort efter jobbet, ju suttit vid den här dumburken!! Eller bloggens värld rättare sagt!

Har hållit på med flera av mina bloggar, uppdaterat och ändrat om.

Jag fixade en blogg redan i augusti 2007 på Blogg - men har inte skrivit nåt där sedan dess, inte förräns idag. Blev helt enkelt sugen på att gå in och kolla där ... så nu blev jag så jäkla sugen på att skriva mera där ... Har dessutom lärt mig hur man ändrar bakgrund, lägger till "fallande objekt" - ni vet ... t ex blommor eller bin eller fjärilar som liksom faller över bloggen. Sen har jag lärt mig hur man lägger till bloggarnas hemort, räknare. Det var inte lite det ... eller hur? Jag känner mig riktigt stolt måste jag säga ...

Jag tycker det är kul när man på ett relativt enkelt sätt kan gå och ändra utseende på bloggen.

Ni får mer än gärna gå in och kolla där:

www.babbelsidan.blogg.se

Dessutom är jag ju mycket även här:

www.nyckelpigan.bloggspace.se

Välkommen även dit!!! Men skriv gärna några kommentarer då ...

Av Babbelmoster - 27 mars 2008 20:10

... kyssäkta ...


Jag använde "förr i tiden" - låter som 100 år sedan *ler* ... oftare läppstift än nu för tiden. Tycker det blir mera läppglans ... men jag har "pippi" på att köpa läppstift ... konstigt va. När jag använder läppstift - så vill jag ha rött - mörkt rött helst.

Vilken färg gillar du bäst?

Av Babbelmoster - 27 mars 2008 05:32

God morgon på er - jag sa ju att vi skulle höras tidigt!

Idag har jag ett riktigt uschat väder ute, snöstorm och några minusgrader. Det började redan igår att blåsa ordentligt, men nu har snön kommit också ... driver bra på öppna platser.

Jag har ju fortfarande ett ömmande pekfinger, men kanske just nu mindre stelt ... har ju fått vila hela natten. Får väl känna hur det känns efter en jobbardag vid datorn!! Igår var det riktigt problem bara att greppa sin kaffekopp i örat med pekfingret ... hade liksom ingen styrka alls och eftersom det också tog ont ... så undvek jag ju att använda fingret speciellt mycket. Nog klagat nu ...

Har förstås redan hämtat mig en kopp med kaffe och sen blir det mera smörgåstårta - vi har kvar mycket tårta här på min avdelning - och det kan ju inte få förstöras *ler* ... vi skall göra allt för att skyndsamt äta upp tårtan och njuta samtidigt med en kopp te. Jo ni hörde rätt ... te ... till smörgåstårta vill jag ha te. Det passar liksom inte med kaffe till den tycker jag. Så jag är ju inte bara en kaffemoster - utan kan även dricka annat - även om man inte kan tro det *ler*.

Önskar er alla en bra och fröjdefull dag ... så högtidlig jag blev nu då!!!

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards