Alla inlägg under september 2007

Av Babbelmoster - 12 september 2007 05:39

Precis som vanligt - den här tiden - sitter jag här ... på jobbet - alldeles ensammen ... önskar förstås alla en jättebra onsdag.

Inatt verkar det ha regnat massor, väldigt blött ute ... men det klarnar nog upp idag (hoppas jag). Graderna är också precis dom samma som tidigare morgnar ... +7. Det tråkiga nu ... tycker jag ... är att det har börjat att bli så mörkt när man kliver upp! Jag älskar den här ljusa tiden som är under sommarhalvåret - dygnet runt ... det blir ALDRIG mörkt då här hos oss! Ljuvliga tid ...

Nu skall jag hämta mig en kopp kaffe - en stärkande kopp alltså. Och förresten så måste jag säga att jag mår toppenbra ... bara lite tung i skallen - har väl sovit hårt i natt. Men inget illamående eller yrsel ... så skönt - nu vågar jag ju fortsätta min behandling hos sjukgymnasten!!!

Av Babbelmoster - 11 september 2007 18:41

Hur är det ... om du söker ett telefonnummer ... söker du då i den där mera sällan använda telefonkatalogen, eller kollar du på nätet på t ex Hitta.se efter numret? Jag kollar förstås på nätet ... i telefonkatalogerna är ju texten så liten ... så man knappt ser nåt alls och mycket bökigare än på nätet!

Av Babbelmoster - 11 september 2007 17:18

img_45d0c17bef9951.jpg

Vad tycker ni egentligen om det här? Är det snyggt eller inte - vill du se ut så här själv. Jag vill ha smal midja, men absolut inte så här smal och onaturligt!! Äckligt - det är vad det är, kan inte vara bra för hennes inre organ att ha "dragit" ihop allt innanmäte! Såg henne en gång på tv - det var knappt så hon kunde gå stackars människa och hennes man fick hjälpa till att "dra ihop" midjan med en korsett!

Fy farao säger jag bara …

Av Babbelmoster - 11 september 2007 16:02


Undrar - är det någon människa som nu för tiden gör en söndagsstek - en sån där riktigt gammalmodig stek och med efterrätt, bara för att det är söndag. Förr var det ju vanligt att man skulle äta sån mat då det var söndag - det var nåt speciellt. Och efterrätt skulle det också vara!

Jag gör nästan aldrig mera en stek, varför vet jag inte - det är ju inte att det inte är gott och efterrätt det har vi i stort sett aldrig! Bara när man bjuder hem folk, då "stores" man och gör nån god efterrätt!

Man får nog börja om med denna gamla tradition som det är att ha söndagsstek med gelé och så en efterrätt!

Jag minns ju från "barnsben" hur det var - min mormor gjorde alltid öndagsstek och efterrätt … kanske inte så uppskattat av ett barn - ja inte steken i alla fall - det skulle då vara efterrätten som blev poppis …

Av Babbelmoster - 11 september 2007 14:53

Idag har jag varit på min andra behandling hos sjukgymnasten ... jag berättade om hur dålig jag blev förra veckan ... att jag mådde fruktansvärt illa och var yr i skallen. Hon sa att då tar vi det lugnare den här gången ... fick sitta upp när hon gjorde ultraljud och så höll hon på bara i 40 minuter - mot förra tisdagen 1 timme! Jag kände direkt efter lätt yrsel ... lite illamående ... men det var ljusår från förra veckans äckliga känsla ... som satt i hela veckan i stort sett!

Jag skulle ha ett möte kl 10 (var hos sjukgymnasten kl 08) ... så jag härdade ut och sen for jag hem och la mig ... sov till 13.30 ... vansinnigt skönt faktiskt! Skulle ha haft ett möte kl 13 - men som sagt - jag valde att tänka på mig själv den här gången!

Av Babbelmoster - 11 september 2007 05:36

Det är väl ingen som inte minns vad som hände den dagen för sex år sedan! Den dagen när flygplanen flög rätt in i skyskraporna i New York. och i Pentagon Den dagen när 3000 människor miste sina liv - i vad som jag tycker själv - var en helt onödig tragedi!

Tragedin den 11 september 2001 - läs mera här.

Vad jag själv gjorde när jag fick veta om tragedin:

Jag kom hem från mitt jobb den där eftermiddagen kring 15-tiden, min son var alldeles förstörd, han hade på tv:n i sitt rum och sa: det har hänt nåt i USA - ett flygplan har flygit rätt in i en skyskrapa! Och man trodde ju först på att det var en olyckshändelse, men strax efteråt så flyger ett till plan in - man trodde ju inte det var sant det som hände. Det var för overkligt och otroligt hemskt! Och där sitter man på första parkett hemma i tv-soffan och bara tittar och tror inte sina ögon! Och det händer flera gånger .....

Vi ser hela kvällen och in på natten om allt detta på CNN.

Det bara händer gång efter gång den där eftermiddagen att ett plan flyger in i en skyskrapa!!! Flera gånger ..... helt enkelt overkligt!

Och sen när man ser tornen rasa ------ vilket trauma ------- jag ryser när jag nu skriver allt detta ------- hur kan nåt sånt här bara hända! Jo för att det alltid finns och kommer att finnas fanatiska och galna människor! Det bästa eller värsta vapnen som terrororganisationerna kan ha i sin hand, det är människor, människor som är villiga att offra sina egna liv och är så fanatiska som dessa är!

Detta som hände var verkligen en välgenomtänkt och noga planerad aktion! Mycket samordnad vad det verkar också.

JAG HOPPAS ATT DETTA ALDRIG MERA INTRÄFFAR - INTE NÅGONSTANS I VÄRLDEN - det skall inte behöva vara så att oskyldiga människor skall behöva sätta livet till - för vad då? För galna människors galna tankar!!!!

Därför får vi ALDRIG glömma denna tragedi!!!!

Av Babbelmoster - 11 september 2007 05:31

Säger hej och god morgon - denna mörka morgon. Jag har +7 grader, ingen nederbörd ... solen går nog upp vad det lider. Det verkar så i alla fall. Har sovit gott i natt ...

Klockan 8 skall jag till sjukgymnasten - undrar just om jag börjar må så där jäkla dåligt som förra tisdagen ... efter att ha varit dit första gången. Började ju må illa och var alldeles hemskt yr i knoppen. Detta satt ju i nästan hela veckan ... med även huvudvärk som plågade mig vansinnigt. Det var först på fredagen som jag blev människa igen! Men blir jag så där dålig - då går jag hem och lägger mig - inte sitter jag kvar på jobbet som förra veckan!

Nu får ni alla ha en bra tisdag - till vi hörs ...

Av Babbelmoster - 10 september 2007 16:42

img_45e1aadb7a86b.gif

Jag undrar om det förhåller sig så, att denna vågen inte är populär hos någon! Antingen visar den "för mycket" eller så "för litet"aldrig exakt och bra!

Det fanns ju en gång i tiden och inte alltför länge sedan *ler* - som faktiskt vågen var roligare att stå på - än nu … av någon konstig anledning är det så! Men då "för ett tag sedan" - ja då tyckte jag att jag var alldeles för "tjock" - jag insåg inte hur jädrans smal och tanig jag faktiskt var! Var aldrig helt nöjd med mig själv … vad beror det på egentligen? Det blir nåt fel i huvudet - när man inte ser att man faktiskt är smal - utan man upplever sig som tjock. Och ändå var jag förbannad när jag letade kläder, minsta damstorleken 34 var alldeles för stor för mig - kläderna "rann" av mina höfter! Jag fick köpa centilong … ja herregud så knäpp jag var då!

Vågen kan vara ens vän eller fiende … men vem bestämmer vilket? Är det inte jag själv som faktiskt borde kunna göra det!

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2007 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards