Alla inlägg under september 2007

Av Babbelmoster - 3 september 2007 15:15

Hur många av er röker?

Själv gör jag det inte och har aldrig gjort det - jo ett bloss i hela mitt liv! Däremot röker jag ju mycket PASSIVT! Fast jag INTE själv vill det - så är jag tvingad av andra att "dra in röken"! Mycket mindre nu för tiden visserligen - men ändå för mycket när man som jag är irriterad av att andas in röken i luftrören mina!

Jag tycker det är SUPERBRA att det blivit ändring på t ex restauranger och andra offentliga ställen med detta rökande!! För det känns som när jag själv väljer att inte röka, då skall jag inte heller behöva bli utsatt för cigarettrök ändå!

Jag har dessutom sett med egna ögon vad röken kan åstadkomma - som t ex i form av sjukdomen KOL. Min svärfar kunde knappt andas utan syrgas ... jag vet en gång när min man och jag kom hem efter att ha suttit en hel dag hos svärfar på lasarettet ... och sett hur han plågades med sin andning ... jag sa till min son: hör du det - du börjar ALDRIG röka!!! Han svarade: är du tokig - jag hatar ju rök!! Han är själv astmatiker - så han vet hur jobbigt det kan vara med andningen ibland! Men man glömmer ju så lätt - som med allt annat ... så jag är glad för att han inte börjat röka ännu ...

Av Babbelmoster - 3 september 2007 05:47

Hej och god morgon kära bloggare! Hoppas ni sovit gott i natt - det har inte jag gjort - klockan var över 24 och jag hade inte somnat ännu ... stiger ju upp halv 5 - så det känns som en kort natt!

Vädret är piss rent ut sagt, duggregn - men ganska så varmt ändå ... +8 grader - igår morse kring 5 var det ju bara drygt +1 grad.

Nu skall kaffe drickas i åtskilliga koppar - allt för att vakna ... ha en bra måndag alla!

Av Babbelmoster - 2 september 2007 10:39

Här är jag! När jag vaknade kl 5!! så hade vi bara +1,6 grader ute! De ni säger väl att hösten är här. Nu är det +8 och det har regnat hela morgonen - nu tittade solen fram mellan dom gråblå molnen som hela himlen täcks av ...

Jag har gjort en äppelkaka och städat halva vardagsrummet. Kokat fullkornspasta till min egen matsäck i morgon ... köttfärssåsen gjorde jag i fredags.

Det är ju mycket svenskintresse idag i friidrotten ... hoppas att det går bra för di svenske - håller alla tummar och tår för dom!

Vad pysslar ni med då en sån här tidig söndagförmiddag?

Av Babbelmoster - 1 september 2007 12:24

... ja det har jag sannerligen - har inte haft tid med datorn förräns nu! Vad har jag då gjort. Jo jag steg upp efter 6, efter vanliga morrongöromål började mitt slit och släp!

Jag stekte leverbiff med massor av lök, gjorde brunsås, stekte fyra hamburgare klart med bröd, sen in till stan - Apoteket och Coop - handlade mat förstås och hem i en rasande fart. Där blev det ännu mera speed med matlagning - kokade potatis och ris, stekte kotletter, gjorde torskgratäng, laxpudding är nu inne i ugnen och gräddas, en fläskpannkaka blev det också! Puh och sen skall jag göra en äppelkaka hade jag tänkt mig.

Mannen är ute i trädgården och rustar upp - klipper ner buskar och sånt, fyller på jord i planteringar - det är härligt väder - sol och vinstilla - även om graderna inte är flera än +9 - men skönt i solen är det! Det var lite frostigt ute på bilrutorna i morse - bara +3 när jag klev upp.

Nu skall här fortsättas - ha det nu så bra alla bloggare å läsers.

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2007 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards