Alla inlägg under december 2007

Av Babbelmoster - 21 december 2007 06:43

God morgon alla där "ute" i världen. Här sitter man då, ledig är jag - ja åtminstone från jobbet ... inte annars ledig! Skall på Coop och handla mera mat sedan idag ... klä julgranen skall också bli av idag.

Annars så vaknade jag efter 5 i morse, gubben min som slutar 1 på natten ... steg upp redan 5.20 ... nu har han precis lagt sig ett tag till - han ligger och lyssnar på radion och myser under täcket! Och här sitter jag ...

Hör och häpna - vi har +6 grader ute! Takdropp ... all snö håller på att försvinna ... konstigt väder nu för tiden! När man var barn så var det vintrar, mycket snö och kallt, gnistrande vackra och kalla dagar, men nu är det blask, halka och dis och plusgrader. Så skall inte vintern vara tycker jag.

Håller på att tvätta gubbens jobbarkläder just nu, eller rättare sagt - maskinen tvättar *ler*. Han är ledig nu till efter nyår - riktigt långledig. Själv är jag ju bara ledig idag ... jobbar alla mellandagar om jag nu inte får för mig att ta ut någon semesterdag efter nyår - vi får väl se!

Av Babbelmoster - 20 december 2007 18:33

Köper du några sällskapsspel till julklapp? Brukar ni i din familj spela tillsammans under julhelgen?

Förr köpte vi alltid till sonen något spel till julklapp och man satt hela familjen och spelade på julkvällarna. Ganska så mysigt faktiskt och rogivande.

Det finns ju hur mycket spel som helst ... jätteroliga spel ... men i år har vi faktiskt inte köpt något.

Men kan du kanske rekommendera något spel som du gillar?

Av Babbelmoster - 20 december 2007 18:25

Kom att tänka på en sak igår, när jag såg alla våra videofilmer. Man använder ju aldrig mera sin video. Bara DVD:n ... det är skivor för hela slanten, vad skall man göra med alla sina videoband. Jag tror vi har flera hundra ... många filmer förstås av alla de slag, både för barn och mera vuxenfilmer - ja nu menar jag ju inte "såna vuxenfilmer"! Och sonen har massor med videoband som han spelat in hockey på ... Vi har flera videoapparater i huset och använder ingen och sonen har tagit hit sin video som han haft i sin lägenhet ... han vill inte heller använda videon. Han har köpt sig en inspelningsbar DVD ... med hårddisk ... och som sagt - själv har jag två DVD-apparater inkopplade i två tv-apparater.

Bara en undran ... använder du videon? 

Av Babbelmoster - 20 december 2007 18:06

Jag var ju på bland annat Jysk idag och köpte klappar. Så då hittade jag även något till mig själv där ... inte svårt alls! Jag köpte en slinga med röda hjärtan, endast 40 kronor. Och ett guldfat för ljus ... för - hör och häpna! - 5 kronor!!! Dom hade ju rea där på Jysk ... alla julsaker 30 till 70% rabatt ... passa på att köp för nästa år!! Ångrar bara att jag inte köpte en slinga till ... den var skitsnygg! Har satt den i en konstgjord blomma som jag har ståendes på golvet ... det är alltså en stor blomma! Vart ganska läckert om jag får säga det själv! Och det får jag ju - det är ju min blogg *ler*.

Av Babbelmoster - 20 december 2007 17:39

Alltså - jag menar hur många gånger tänker vi kvinnor på oss själva? Hur mycket av allt det som vi gör ... gagnar oss enbart och inte bara barn och familj, övriga släkten och kanske också vännerna, före oss själva. Hur ofta tänker vi egentligen på oss själva kvinnor? Hur mycket tid ger vi oss själva av vardagen ... inte mycket tror jag. Det är först och främst "alla andra" som får av vår tid. Inte ofta som vi tänker på oss själva ... ger oss den välbehövliga "egentiden" och vilan, gör det vi själva tycker om att göra, eller är intresserade av, lite spaupplevelse, "kroppsomvårdnaden", gör fotbad och ansiktsmask, bara njuter och sitter still, läser en god bok, bara "är" ... inte ofta tror jag ... vi bara tänker och gör allt för andra hela tiden. Inte alltid negativt i det menar jag ... jag gillar också att ha städat runt omkring mig, jag vill ha pyntat och fint, rena kläder osv. Men det är viktigt att någon enstaka gång också tänka på sig själv! Glöm inte bort det kvinns! För det är bara DU själv som kan ge dig den här "egentiden" ... du måste ta den själv och ge dig själv lite mera av just dig själv!

Av Babbelmoster - 19 december 2007 05:39

Sitter här igen ... på jobbet och vid datorn och utan en kaffeautomat som fungerar!! Hur skall jag klara mig utan kaffe ... måste gå på en annan avdelning och fylla en termos och som sagt - idag skulle dom ju komma och laga automaten! Men jag kommer också att beställa hem en perkulator - som reserv!

Nu jobbar jag sista dagen idag före jul - känns skönt faktiskt, även om man vet det är fullt upp med allt där hemma!

Ute är det +2 grader ... inte lika varmt som igår alltså, då vi hade halv 5 hela +6!!! Lite blåsigt ännu.

Nu får jag önska er alla en bra dag ... vi hörs senare!  

Av Babbelmoster - 18 december 2007 18:50

Sitter här framför min dator och tänker:

... vilken fiffig grej det här Internet är ändå!

Även om det också finns mycket skit på Internet, så finns det också både intressanta saker och mycket fakta man kan ta del av!

Man möter många trevliga människor här - men det finns också många skitstövlar, våldtäktsmän, pedofiler ... you name it - här på Internetstället!!

Men tänk vad man når många människor när man sitter vid sin skärm och skriver, chattar och skickar bilder kors och tvärs runt hela jordklotet! Snabbt som tusan också går det.

Men Internet är nåt fantastiskt ... jag minns första gången man hörde talas om det! Det var några år sedan ... men detta har verkligen vuxit sig otroligt stort och det går aldrig att få stopp på Internet! Never in my life ... aldrig någonsin ... Internet kommer att bestå till tidernas slut! Punkt slut ...

Av Babbelmoster - 18 december 2007 18:43

Nu tänker jag dela med mig av min ENERGI som tillfälligt har kommit till min kropp! Så ni som känner att ni behöver lite - ta för er vetja! Tyvärr så har jag väl inte så den räcker till både mig och till alla som vill ha, men jag försöker dela med mig så långt det är möjligt. Energin har hållit hus i min kropp nu i några dagar, har städat och donat inför julen, slagit in klappar, handlat klappar ... men jag tänker ju fortsätta ... är ledig både torsdag och fredag - och då är det dom sista klapparna som köps och så förstås mera bakning och matlagningsförberedelser! Puh ... nu tar nästan min energi slut märker jag!!

Så jag säger som Gunde ... skynda skynda!

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards