Alla inlägg under januari 2008

Av Babbelmoster - 14 januari 2008 11:21

En pyroman härjar i min stad ... väldigt olustigt är det!

Inatt brann en byggnad ned till grunden som kallas för Strömlidastugan - har varit restaurang där under många år och med många olika ägare. Denna stuga låg högst upp på en ordentlig höjd ... med en superfin utsikt över kanalen som går genom min stad ... utsikt över staden också förstås!! Mycket vackert där uppe ... men nu är alltså stugan ett minne blott!

I somras brandhärjades ju flera av kyrkstugorna i den gamla kyrkstaden i Öjebyn ... i helgen är det någon som tänt eld i ett vedupplag mitt i ett bostadsområde, för några veckor sedan brann en gammal byggnad ner till grunden och samma helg eldhärjades en närbutik/kiosk och innehavaren fanns inlåst och avliden i ett utrymme bakom affären!!!!!!!!

Vad händer här i min lilla idylliska stad??????

Av Babbelmoster - 14 januari 2008 11:07

*ler* nu har jag varit på morgon till Step-In ... träffat min sjukgymnast och fått lära mig balansera på en pilatesboll! Inte lätt alltid - men ack så bra att lära sig, tränar upp balansen, styrkan i rygg- och magmusklerna nåt så effektivt!! Det KÄNNS MYCKET redan nu i ryggen och magen kan jag tala om!! Då har det väl tagit och gjort någon nytta för mina s k muskler där!!!

Fick ett träningsprogram med 9 olika övningar ... faktiskt superkul tycker jag att det är och eftersom jag redan har köpt en sån boll hemma ... så börjar träningen efter jobbet!! Jippi ...

Hoppas denna positiva träningskänslan sitter i - LÄNGE LÄNGE LÄNGE!!!!

Av Babbelmoster - 13 januari 2008 16:52

Hörde häromkvällen om att matkedjorna skulle satsa mera på att få folk att handla mat från Internet!

Skulle du kunna tänka dig att beställa din mat på det sättet?

Jag tror faktiskt inte själv - inte just nu i alla fall ... man skall ju aldrig säga aldrig - att jag skulle vilja göra det. Tycker att det är en del av nöjet att gå på affären och känna och se varorna på det sättet. Även om man ibland - som till julen - kan bli vansinnig på alla människor och köer när man skall handla mat!

Men tänk att sitta där framför datorn och beställa mat ... verkar konstigt för mig. Fast kanske ändå inte - man beställer ju kläder utan att prova och likaså med skor! Så det är kanske inte så jäkla stor skillnad egentligen!!

Vi får väl se med tiden hur detta slår ut - men nog tror jag att vi människor går på denna idén - som allt annat vi går på!

Det sparar ju en massa tid också förstås ... få varorna hemkörda direkt till dörren ... bekvämt även om det kostar en slant!

Ja en liten fråga igen från Bloggbruden till er bloggare och även läsers i största allmänhet!

Av Babbelmoster - 13 januari 2008 16:45

Frågvisa Babbelmoster skriver här igen!

Nu vill hon veta i vilket län/landskap du bor i??

Skulle vara kul att få veta vart mina bloggarkompisar befinner sig, vissa vet jag ju redan vart ni är ... men inte alla!

Här nedanför är en sverigekarta - varje län motsvarar en siffra - så nu är det bara att berätta vid vilken siffra du finns! Själv finns jag ju där siffran 1 finns! Norrbottens län alltså ...

Av Babbelmoster - 13 januari 2008 16:39

Jag är så där lämpligt mycket frågvis - nu igen - jo jag vet - men sån är jag ju - vill alltid veta och är nyfiken!

Vilken är din ögonfärg och vilken hårfärg har du?

Själv är jag grönögd ... som en "katta" och så är jag mörkhårig ... en gång i tiden var det nästan svart, sen blev det mera mörkbrunt och nu är det vissa inslag med gråa hårstrån i ...

Av Babbelmoster - 12 januari 2008 14:02

Nu är jag nyfiken igen här ... undrar över vad ni alla jobbar med, vad har ni för yrke, sysselsättning???

Själv är jag "kontorskladd" som jag brukar säga *ler* ... på skämt alltså - är kontorist/sekreterare/kaffekokerska/"mamma" ... allt i ett alltså på jobbet ... min yrkesroll är sekreterare. Fast nu för tiden så ser ju inte sekreteraryrket ut som det gjorde förr i tiden ... denna roll har helt och hållet nästan försvunnit, man jobbar mycket mera självständigt mot förr. Har ju fruktansvärt mycket olika arbetsuppgifter ... mycket varierande jobb! Jobbar "mot många" ... inte som förr - bara mot någon chef! Har många år i yrket - men nog har det förändrats mycket under årens lopp ... både på gott och på ont - fast mest på gott tror jag.

Så goa bloggare ... svara på denna min fråga - VAD JOBBAR DU MED ... ELLER VAD ÄR DU UTBILDAD TILL?

Av Babbelmoster - 12 januari 2008 08:25

Det verkar som om alla människor - förrutom jag då ...

såg Lets Dance igår kväll.

Vem slogs ut - om nu någon gjorde det första gången?

Berätta ...

Hade tänkt se programmet, men hamnade mitt i en

basketmatch på en annan kanal -

och med ett hjärta som klappar speciellt för sport

av alla de slag, så fastnade jag framför det programmet istället.

Jag och gubben min ...

Men skall försöka kolla på reprisen i morgon

om jag nu kommer ihåg den - brukar ju vara extremt svårt

att komma ihåg att kolla på repriserna!! Man håller ju

alltid på med något annat då ...

Men ni som såg programmet - berätta lite!

Av Babbelmoster - 12 januari 2008 06:45

Nog är det väl ändå märkligt att man vaknar tidigt när man är ledig ... först vaknade jag kring halv 5 tiden ... men lyckades slumra in igen ... för att vakna före sex-tiden. Då var mannen i huset redan uppe och vid datorn, hade gjort kaffe och tagit in tidningen. Nu är han ute och skottar infarten!

Vädret fortsätter att vara milt för årstiden, på noll ligger temperaturen. Det har snöat några centimeter i natt ... bättre det än som det var igår morse - regn!

Tvättmaskinen är redan igång ... sen skall det bäddas - men först vädrar jag ordentligt i sovrummet - vill ha in frisk luft där efter nattens sovtimmar!

Nu skall jag fortsätta läsa vad ni andra skrivit - so long för ett tag.

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards