Alla inlägg under januari 2008

Av Babbelmoster - 8 januari 2008 05:50

Åh vad jag var trött på morgonen när klockradion började spela en glad trudelutt! Ändå har jag sovit bra, vaken bara två gånger i natt och det är lite skall jag säga. Vaknade strax efter 3-tiden - men somnade om till 04.40 när jag skulle upp. Och på den stunden drömde jag jättemycket om min bror som avled i november och även min syster J. Jag drömde om en massa fotografier och att jag skulle ta på jobbet och kopiera upp en massa ... Ja man tänker på sin bror och hur fort det gick för honom. Man har nog inte fattat det ännu faktiskt!

Ute är det förstås mörkt, -0 och snöflingor som dalar sakta ner på marken. Det blåser inte som igår ännu ...

Har precis varit och köpt en matlåda här i automaten på mitt jobb och dessutom är perkulatorn laddad och kaffet har börjat puttra i den ... denna kaffehistoria som aldrig verkar ta slut! Vi har inte fått ännu den nya kaffeautomaten, men som tur var så kom ju perkulatorn igår som jag beställt - räddaren i nöden kan man säga! Vilken lättnad att kunna göra kaffe på sin egen avdelning och inte behöva springa runt hela fabriken för att fixa sig kaffe!! Här går det mycket kaffe på min avdelning om dagarna kan jag säga er!

Av Babbelmoster - 7 januari 2008 14:27

Jag var ju i morse till min sjukgymnast och fick ett träningsprogram med hantlar som jag skall börja göra varje dag! Kombinerat med andra träningsredskap, promenader och stavgång. Allt för att hjälpa till med min onda kropp ... så den kanske till slut blir mindre ond! Hantelträningen skall vara bra för mina axlar, liksom stavgången! Sen skall även mag- och ryggmuskler tränas upp! Ve och fasa ... dom som har blivit så slappa med åren *ler*.

Jag känner mig väldigt motiverad måste jag säga ... så jag tänker sätta igång i kväll hemma med hantlarna ... skall även ta ett par hantlar till jobbet, tänker använda dom när jag gör mina micropausar! En del går ju ut och röker, jag tar ett kort träningspass med hantlarna!

Av Babbelmoster - 7 januari 2008 14:06

Kolla in länken HÄR!

Det handlar om olika tvserier från 80-talet, minns du dom här? Har du några andra som du kanske kommer ihåg - men som inte fanns med här - berätta! Vilken var din favvoserie - den du ALDRIG kunde missa ett endaste litet avsnitt av?

Vem minns inte Dallas, Dynasti, Falcon Crest, Glamour, Mash ... drömmer mig bort i dom "gamla godingarna" till serier!! Man håller ju inte på att minnas vad alla heter!

Av Babbelmoster - 7 januari 2008 10:48

Jag läser och förstummas av denna världsartisten (läs länken) som helt har fallit i min smak och tycke!

Tito Beltran, är inte sångare för mig nåt mera - utan rätt och slätt en jävla usel person som våldtar och tycker tydligen inte att det är fel heller! Som han uttalar sig ... skall bränna passet - jamen gör det då - vem bryr sig!

Nu skall det sägas att han är misstänkt ännu för övergreppet!

Men att säga att han äcklas av den svenska maten och inte vill ha något mera med landet att göra - tycker jag är att gå för långt! Sverige rår väl inte för att han (om han nu gjort det!) våldtagit någon! Det har inte med rasism att göra ... om han blir häktad eller ej. En våldtäkt är väl aldrig rätt eller hur, oavsett om den görs av en "ren" svensk eller icke född svensk!

Än en gång blir jag förvånad över att så många blir våldtagna av den kvinnliga befolkningen - VARFÖR våldtar män så mycket och så ofta! Vad är det för fel på dom ... vad får dom ut av det??????????

När skall detta elände sluta och när skall män fatta att man inte våldtar - att respektera kvinnor och deras NEJ!!!!!!!!!!!

Av Babbelmoster - 6 januari 2008 11:13

Idag är det söndag och jag är lite bloggsen ... har faktiskt sovit lite längre än vanligt, men jag har sovit jäkligt dåligt i natt, gick och la oss sent ... och sovit väldans oroligt hela natten, vaken många gånger.

Har fixat klart golven nu ... vardagsrummet är kvar att städa - men det blir inte idag det! Där skall julgranen och stjärnorna i fönstren få vara kvar till nästa helg och då städar jag rummet också!

Ute är det sol och bara några minusgrader och lite blåst. Härligt väder med andra ord ... borde ha tagit min promis redan tidigt i morse - men det blev inte av - synd nog. För nu är det ju skidtävlingar hela eftermiddagen som man bara måste kolla på! Det blir väl en promis i mörkret istället ...

Och visst var det synd att inte småkronorna lyckades med att vinna igår mot Canada? Men dom har gjort en kanoninsats ändå och skall vara supernöjda tycker jag ... jag saluterar dom verkligen!!

Av Babbelmoster - 5 januari 2008 19:45

Har druckit ett glas av denna goa dryck ... påbörjat glas två!

Av Babbelmoster - 5 januari 2008 18:44

Skulle så mycket vilja ha ett runt köksbord i svart högblank färg med stolar i samma stil förstås - helst skinnklädda dynor!

Just nu har vi ett furubord som en jobbarkompis till min man har gjort en gång i tiden, stolarna köpte vi till på en möbelbutik. Bordet är skitsnyggt måste jag säga, men man blir ju ändå less på möblerna till slut - vi har haft dessa möbler skitlänge!!!

Vad har du för köksmöbler, vilken form har ditt köksbord? Är det runt eller fyrkantigt, eller kanske ovalt! Har du skinnklädda stolar???

Av Babbelmoster - 5 januari 2008 18:23

Idag åkte min man och jag, sedan vi varit och handlat på Kvantum, till havsbadet, mera känt som Pite Havsbad. Vi åkte ner till stranden och havet för att kolla där. Vädret har ju varit soligt - men kallt idag. Nu är det bara -5, men i morse -12. Nåväl när vi kom ner till havet, såg vi att det var helt öppet hav! Ingen is, bara närmast strandkanten låg issörjan och spolade upp och ner på stranden, det blåste också ganska så mycket där nere och vågorna skvalpade bra mot strandkanten. Jag vet aldrig under hela mitt liv att jag varit med om helt öppet havsvatten i januari månad här uppe! Ovanligt måste jag säga. Jag tog i alla fall en hel del kort med min mobil - så jag får väl lägga in bilder sen.

Presentation

Tiden

Gästernas bok för avtryck

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Mitt väder

klart.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Längtar du till våren?
 Ja
 Nej

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cloudy With A Chance Of Sun

Ovido - Quiz & Flashcards